Hirdetés
Hirdetés
0.6 C
Szeged
2021, január 26., kedd

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap BUÉK2021 BUÉK 2021: Szilágyi Annamária - évek óta nem fordult velem elő, hogy...

BUÉK 2021: Szilágyi Annamária – évek óta nem fordult velem elő, hogy a szilvesztert otthon töltsem

Szilágyi Annamária a Szegedi Nemzeti Színház oszlopos tagja, játékával már 15 éve varázsolja el a szegedi közönséget, és általában nincs ez máshogy szilveszterkor sem. A népszerű színésznő évek óta a színpadon, vagy különböző fellépésekkel búcsúztatja az óévet, 2020-ban viszont megtört ez a hagyomány, hiszen a jelenlegi helyzet nem tette lehetővé ezt.

„Évek óta nem fordult velem elő, hogy a szilvesztert otthon töltsem, a tegnapi este ezért különleges alkalom volt az életünkben. Csupán egy-két barát társaságában búcsúztattuk el az óévet. Régen rengeteg munkával telt a december 31-e, de még olyan is megesett, hogy a kocsiban, félúton ért minket az éjfél” – mesélte a színésznő, majd azt is elárulta, hogy nem híve az újévi fogadalmaknak, hiszen a többségét úgysem tartjuk be. Ifjúkori fellángolásból persze ő is tett fogadalmakat, de volt, hogy másnapra már el is felejtette, ezért gondolja úgy, hogy eleve felesleges üres ígéreteket tenni saját magunknak.

Fotó: jegymost.hu

Ahogy a legtöbben, a színésznő is új reményekkel vág neki 2021-nek és alig várja már, hogy újra közönség előtt játszhasson. „Remélem, 2021-ben kicsit normalizálódik majd a helyzet. Nem tudom, hogy egyszer lehet – e minden ugyanolyan, mint régen, visszatérhetünk – e teljesen a régi kerékvágásba, de jó lenne újra közönség előtt szerepelni, jó lenne, ha találkozhatnánk, minél többet játszhatnánk újra a színpadon.”

Fotó: Szabó Dávid

“Kívánom, hogy mindenki kiteljesedhessen abban a munkában, amit képvisel, és ne sodorja az élet olyan helyzetbe, hogy pályát kelljen módosítania azért, mert ez a helyzet állt elő. Azt kívánom mindenkinek, hogy ott tudja folytatni, ahol a járvány előtt abbahagyta. Próbáljuk ezt a 2020-as évet egy tanulási folyamatnak felfogni, szakítsunk időt arra a nagy rohanásban, hogy kicsit leálljunk, lelassuljunk, és elgondolkodjunk az igazán fontos dolgokon. Azt kívánom, hogy mindenki legyen nagyon vidám 2021-ben, és idén újult erővel fussunk neki ennek az évtizednek” – fejezte ki reményeit az előttünk álló évre a művésznő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -