Mindenmás

Kizuhant egy nő a Vértói úti tízemeletesből (frissítve)

Kizuhant egy Vértói úti tízemeletes panelépület legfelső szintjéről egy nő Szegeden – tudtuk meg a környéken lakó olvasóinktól, melyet kórházi és rendőrségi forrásaink is megerősítettek. Az eset szerdán történt, a körülmények még nem tisztázottak.

A tragikus eset idején a helyszínen tartózkodó olvasóink szerint a hölgy egy fára zuhant. Amikor a szegedi mentők kórházba szállították, még életben volt, azonban nem hivatalos információink szerint később, a kórházban elhunyt.

FRISSÍTVE: A BORS SZERINT MÉGIS ÉLETBEN LEHET A LEZUHANT HÖLGY

A kórházi értesülésekkel ellentétesen a Bors egy, a balesetet szenvedett nő családjához közeli forrás alapján szombaton arról írt, hogy a hölgy életben van és sikerült stabilizálni az állapotát. Mivel az újságírói megkeresésekre a klinika személyiségi jogokra hivatkozva nem reagál, nincs biztos információ, minden esetre nagyon reméljük, hogy az utóbbi forgatókönyv valósult meg, ez esetben minél előbbi felépülést és teljes, egészséges életet kívánunk az érintettnek. A bulvárlap azt írja, hogy a 25 év körüli nő a 10. emeletről nagyjából harminc métert esett, ám egy fa lombjára érkezett először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint az esettel kapcsolat­ban nem merült fel olyan körülmény, amely miatt eljárást indítottak volna.

Fotók: Szabó Dávid

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb