Sport

MOL – Pick Szeged: a mai napon megvolt a csapat első 2021-es edzése

Egyelőre foghíjas kerettel, – hiszen 11 játékos a héten kezdődő egyiptomi világbajnokságon szerepel – elkezdte a felkészülést a MOL – Pick Szeged, a mai napon 2021. első edzésén vettek részt a srácok.

Fotó: Török Kornél, szeged365.hu

Jó hír viszont, hogy mindenki egészségesen tért vissza az ünnepek után. Mirko Alilovic, Jonas Källman, Martin Stranovsky, Mario Sostaric, Luka Stepancic, és Kecskés Dániel is megkezdte a munkát. Mint ismert, a csapat tizenegy játékosa az egyiptomi világbajnokságon szerepel, míg Bogdan Radivojevics a hét második felében csatlakozik a fiúkhoz. Bogi biztosan remek hangulatban tér majd vissza, hiszen a szerb válogatottal az Európa-bajnoki selejtezőn előbb legyőzték a franciákat, majd idegenben döntetlent játszottak a gallokkal.

Fotó: Török Kornél, szeged365.hu

Az első tréningen Bubori Kornél erőnléti edző játszotta a főszerepet. Felméréssel indult a nap, főleg futás szerepelt a programban. A játékosok néha úgy érezték, hogy egyre kevesebb a levegő a sporiban, de szerencsére mindenki jól teljesített – Jonas Källman járt az élen, és jó állapotban tért vissza. Kis pihenő következett, majd a konditerembe invitálta a tréner a keret tagjait. Pörgős kis erőnléti foglalkozást vezényelt, repkedtek a súlyok, természetesen a poénok sem maradtak el, így a hangulatra sem volt panasz. A hét erről fog szólni, délelőtt főként a fizikai felkészítés játssza a főszerepet, esténként pedig már a labda is előkerül.

Szerdán pedig beindul a nagyüzem az egyiptomi vébén is. A magyar válogatott éppen ezen a napon kel majd útra, Mikler Roland, Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Rosta Miklós mutathatja meg mit tud a pályán Egyiptomban.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb