Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: a húrok közé csap a Szegedi Szimfonikus Zenekar, de Hobo és Hellboy is vár hétfő este

Ha félretetted a szánkót (vagy épp a hólapátot) és az otthon melegében lazítanál egy kicsit, akkor jó helyen jársz: egy nagy dumás igazságosztóval, szimfonikus koncerttel, és Hobo József Attila estjével csapjuk szét a hétfőt. Velünk tartasz?

A HÚROK KÖZÉ CSAP A SZEGEDI SZIMFONIKUS ZENEKAR

Még mindig virtuális, de ettől még remek koncerted ad 18:40-től a Szegedi Szimfonikus Zenekar. A nagy múltú társaság ezen az estén olyan művészekkel közreműködve eleveníti meg Beethoven és Mendelssohn zsenijét, mint Balogh Ádám zongoraművész és Halász Péter karmester.

JÓZSEF ATTILA VERSEIT TOLMÁCSOLJA HOBO

Nézd meg 19:00-tól a Nemzeti Színház és Hobo közös József Attila-estjét, amelyben a zenész a megzenésített versekkel készteti továbbgondolkodásra a közönséget. Az előadás átmenet zene és irodalom között, és egész biztos, hogy különös élményt jelent majd.

EGY RENDHAGYÓ SZUPERHŐS ÉREZIK A FILMMÁNIÁRA

Piros, állandóan morgolódik és baromi nagyot üt, mi az? Naná, hogy Pokolfajzat, aki 21:00-tól érkezik a Filmmániára. A Magyarországon forgatott képregény-adaptáció sztorija szerint az őrült Grigorij Raszputyin azért teremtette meg Pokolfajzatot a második világháború alatt a pokol tüzében, hogy a gonoszt szolgálja. A fiút a szövetségesek mentették meg Broom professzor, a Paranormális Kutatás és Védelem Hivatal alapítója vezetésével.

A professzor fiaként nevelte fel, és segített előhívni különleges, paranormális képességeit. Pokolfajzat a telepatikus képességekkel rendelkező Mer-Man Abe Sapiennel és Liz Shermannal együtt felveszi a harcot Raszputyin ellen, aki szeretné őt visszacsábítsa a rossz oldalra, hogy erejét felhasználva döntő csapást mérjen a Földre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb