Mindenmás

Kigyulladt egy ház Deszken, szerda hajnalban

A kéményben lerakódott korom gyulladt meg egy deszki házban szerdára virradó hajnalban – tudtuk meg a  Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől. A kémény megrepedt, a lakók azonnal hívták a tűzoltókat. A szegedi egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal hűtötte vissza a kéményt és a környezetét, majd hőkamerával átvizsgálták az épületet. Senki sem sérült meg. 

Nem ez volt az egyetlen eset az elmúlt 24 órában:

  • Egy pusztaszeri tanya egyik helyisége égett kedden este. A kisteleki hivatásos és önkéntes, valamint a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók fojtották el a lángokat, a tűzesetben senki sem sérült meg. 
  • Egy magatehetetlen, beteg ember házához riasztották a tűzoltókat kedden délelőtt Csongrádon. A férfi napok óta feküdt a lezárt lakásban, a hozzátartozók sem tudtak bejutni hozzá. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével, a bejárati ajtón keresztül jutottak be a lakásba, majd a sérültet a mentők kórházba szállították. 

HÉTFŐN SZEGED-SZŐREGEN ÉGETT KI EGY MELLÉKÉPÜLET

Tűz ütött ki Szeged-Szőregen, a Kis-Bogáros utcában, a szegedi tűzoltók négy vízsugárral dolgoztak azon, hogy a lángok ne terjedjenek túl a melléképülettel egybe épített családi házra. Török Kornél kollégánk fotói az oltásról:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb