Mindenmás

Tűzesettel indul a hétfő: családi ház melléképülete gyulladt ki Szeged-Szőregen (frissítve)

Tűz ütött ki Szeged-Szőregen, a Kis-Bogáros utcában – tudtuk meg Tőletek, a Szeged 365 szemfüles olvasóitól (hálásan köszönjük). Az eset annyira friss, hogy cikkünk megírásának pillanatában (11:45) a tűz konkrét oka még nem tisztázott, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjétől azt tudtuk meg, hogy a szegedi tűzoltók épp most vonulnak ki a helyszínre.

Török Kornél fotóriporterünk szintén arra tart, hamarosan jövünk a friss infókkal és a helyszíni fotókkal. Reméljük, nincs sérültje az esetnek.

FRISSÍTVE (12.00): A MELLÉKÉPÜLET LÁNGOL, NINCSENEK SÉRÜLTEK

Pontban délben hívott bennünket vissza a katasztrófavédelem munkatársa, aki elmondta, hogy a családi ház melléképülete kapott lángra, eddig tisztázatlan okokból. A tűz még nem terjedt tovább a melléképülettel egy szerkezeti egységet alkotó családi házra, a szegedi tűzoltók már a helyszínen dolgoznak rajta, hogy ez így is maradjon. Az esetnek nincs sérültje, a kigyulladt melléképületben senki sem tartózkodott.

FRISSÍTVE (12.05): HELYSZÍNI SZEGED365 FOTÓK AZ OLTÁSRÓL

A szegedi tűzoltók a tetőn keresztül hatoltak be a melléképületbe, mint Kornél kollégánk mondta, már utcákkal arrébb lehet látni (és érezni) a füstöt.

FRISSÍTVE (12.17): TELJESEN KIÉGETT A MELLÉKÉPÜLET

Teljesen kiégett a melléképület – tudtuk meg Molnár Krisztina sajtószóvivőtől, azonban a szegedi tűzoltók villámgyors beavatkozásának hála a lángok nem tudtak átterjedni a vele egy épületet alkotó családi házra. Személyi sérülés nem történt, az oltás véget ért.

Fotók: Török Kornél, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb