- Hirdetés -
- Hirdetés -
Mindenmás

TV okozott tüzet Hódmezővásárhelyen, műszaki mentés Szentesen

- Hirdetés -

Televízió gyulladt ki szerdán Hódmezővásárhelyen, megrepedt fűtéscső adta fel a leckét a szentesi tűzoltóknak. Katasztrófavédelmi best of, az elmúlt 24 órából, Molnár Krisztinától, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjétől.

- Hirdetés -

A televízió lángolt egy hódmezővásárhelyi lakásban szerdán hajnalban. A harmadik emeleti lakáshoz a város négy hivatásos egységét riasztotta a szegedi főügyelet. A tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, a munkálatok idejére a szomszédos lakásokat kiürítették. Az oltást követően mindenki visszatérhetett az otthonába, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább az épületben. Egy asszonyt a mentők enyhe füstmérgezés tüneteivel kórházba szállítottak. 

- Hirdetés -

Egy megrepedt fűtéscső vízzel árasztott el egy pincehelyiséget szerdán délelőtt Szentesen. A családi ház lakói azonnal tárcsázták a segélyhívószámot, kérték a tűzoltók segítségét. A szentesi egység szivattyú segítségével vezette ki az utcai vízelvezető árokba a pincében felgyülemlett vizet, megmentve ezzel az ott tárolt berendezési tárgyakat. 

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb