Hirdetés
Hirdetés
8.3 C
Szeged
2021, január 23., szombat

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Mindenmás TV okozott tüzet Hódmezővásárhelyen, műszaki mentés Szentesen

TV okozott tüzet Hódmezővásárhelyen, műszaki mentés Szentesen

Televízió gyulladt ki szerdán Hódmezővásárhelyen, megrepedt fűtéscső adta fel a leckét a szentesi tűzoltóknak. Katasztrófavédelmi best of, az elmúlt 24 órából, Molnár Krisztinától, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjétől.

A televízió lángolt egy hódmezővásárhelyi lakásban szerdán hajnalban. A harmadik emeleti lakáshoz a város négy hivatásos egységét riasztotta a szegedi főügyelet. A tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, a munkálatok idejére a szomszédos lakásokat kiürítették. Az oltást követően mindenki visszatérhetett az otthonába, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább az épületben. Egy asszonyt a mentők enyhe füstmérgezés tüneteivel kórházba szállítottak. 

Egy megrepedt fűtéscső vízzel árasztott el egy pincehelyiséget szerdán délelőtt Szentesen. A családi ház lakói azonnal tárcsázták a segélyhívószámot, kérték a tűzoltók segítségét. A szentesi egység szivattyú segítségével vezette ki az utcai vízelvezető árokba a pincében felgyülemlett vizet, megmentve ezzel az ott tárolt berendezési tárgyakat. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -