Nem kategorizáltSport

Kékek VB blog Egyiptomból, Mikler Rolanddal

Bloggal jelentkezik az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságról a Mol-Pick Szeged négy ikonikus arca, a keretben lévő Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Rosta Miklós. A csapat hivatlos oldalára már fel is került az első helyzetjelentés, Mikler Roland tollából (na jó, inkább klaviatúrájából).

 “Szerencsésen megérkeztünk. Azért ez az utazás már nem olyan, mint évekkel ezelőtt. Furcsa, hogy alig vannak a reptéren. Mi is figyelünk mindenre, rendszeresen fertőtlenítjük a kezünket, szóval fő a biztonság, az egészség. Én mindig zenét hallgatok vagy filmet nézek, így számomra gyorsan telik az út.” – írja a Kékek és a válogatott kapusa, majd hozzá teszi: “Egyszer jártam már itt, 2012-ben nyaraltam a párommal az észak-afrikai országban. Sok téli cuccot szerencsére nem kellett pakolnunk, hiszen 26 Celsius-fok volt, amikor megérkeztünk. A melegítő felső gyorsan lekerült, már pólóban szálltunk fel a buszra. A szobatársam évek óta Székely Marci, előtte Zubai Szabi volt. Sokat beszélgetünk, főleg a gyereknevelés a téma, de természetesen a vébé is főszerepet kap.”

Mint Mikler Roli írja, a szoba jó, az ágy kényelmes, eddig az étkezéssel sincs gond, akadnak azért furcsaságok a szállodában, de vigyáznak magukra. Szerencsére a napsütés sok mindenben segít. “Mi Gízában játszunk. Nem akartam elhinni, amikor olvastam, hogy nyolc és félmillióan élnek itt. Igaz, összeolvadt Kairóval, éppen ezért ekkora a város. A közelünkben találhatók a piramisok, de mivel buborékban élünk, így esélyünk sincs közelről megnézni őket. De nem is ezért jöttünk, hanem azért, hogy minél eredményesebben szerepeljünk. Úgy, ahogyan egy éve az Európa-bajnokságon.”

A Kékek VB blog első posztját teljes egészében IDE kattintva tudod elolvasni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb