Szegedi Arcok

Diszkó után bicskázás: mellbe szúrt egy férfit a Csongrád-Csanád megyei nő

Egy valamiért azért jó a szórakozóhelyek kötelező zárva tartása: ilyen esetek nem történnek meg, legalább is, nem diszkóból hazafelé menet. Három alkalommal, a mellkasán és a hasán szúrt meg egy férfit egy Csongrád-Csanád megyei nő, diszkóból hazafelé menet – tudtuk meg az ügyészség közleményéből. Az eset még augusztusban történt, aktualitását a frissen megtörtént vádemelés adja, a vádlott bűnösségét illetően a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

A vádlott és barátnője 2019. augusztus 3-án együtt szórakoztak egy Csongrád-Csanád megyei, meg nem nevezett szórakozóhelyen, ahonnan hajnalban, zárórakor távoztak. Hogy melyik városban történt, nem tudni, a közleményből annyi derül ki, hogy Szeged környékén történt. A két hölgy hazafelé menet – ismeretlen okból – szóváltásba keveredett a diszkóból szintén hazafelé tartó két férfival. A vádlott elővette a táskájában magánál tartott (?) bicskáját, hadonászni kezdett, a sértett megpróbálni lefegyverezni, azonban a jelek szerint ez nem volt jó ötlet:

…a nő végül háromszor is megszúrta, a hasán és a mellkasán.

A sértett mellkasi sérülései 8 napon belül gyógyultak, azonban a hasat ért szúrás miatt közvetett életveszélyes állapot alakult ki. A vádlottat a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, bűnösségét illetően a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Ügyészség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb