Mindenmás

Gyalogosok közé hajtott egy szegedi autós péntek reggel

Fittyet hányva a piros lámpajelzésre, a gyalogosok közé hajtott egy autós péntek reggel Szegeden, a Csongrádi sugárúton. Az eset a Sárosi utcai gyalogátkelőnél történt, a Szegedi Sztorik nevű csoportunkba író Gabriella szerint nem sok híja volt, hogy a delikvens elüssön egy anyukát és gyermekét – akik teljesen szabályosan, a zöld jelzéskor akartak átkelni.

“Duplán veszélyeztetted a gyalogost, mert mikor észrevetted, hogy neked piros a lámpa, hirtelen befékeztél majd meggondoltad magad es nagy gázzal elmentél” – írja Gabriella, akinek elmondása alapján a sofőr a manőverrel majdnem elütött egy szabályosan, a zöld jelzésnél átkelő anyukát és gyermekét. Az esetről Robi nevű olvasónk e-mailben írt nekünk, aki szerint pár centi híja volt csak, hogy a nagyon kövér gázzal kilövő autós elsodorja a gyalogosokat. “Amióta megszülettem, 31 éve élek Szegeden, de én ilyet még nem láttam. Felírtam a rendszámot, az eset után rögtön hívtam a rendőrséget” – írja levelében Robi. A Szegedi Sztorik csoportban arról írnak a helyszínen tartózkodó szemtanúk, hogy a sofőr a mellette ülővel társalgott, ezért nem vette észre a piros lámpát.

Kérünk, vigyázz magadra és a többi szegedire!

A szemed mindig az úton legyen!

VOLT VALAMI A LEVEGŐBEN PÉNTEK REGGEL

Kicsivel odébb sem indul jól a péntek reggel: fél 8 után két Ford, egy Transit és egy Fiesta karambolozott a Vásárhelyi Pál utcai MOL kútnál, elsődleges információink szerint utoléréses baleset történt. A rendőrök és a tűzoltók még mindig a helyszínen:

 

Köszönjük az olvasói beszámolókat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb