Mindenmás

Durván indul a hét(fő): felborult autó a 47-esen, fának csapódott kocsi Baksnál és kidőlt fa Szegeden

Dupla balesettel és egy kidőlt fával indul a hét: Ópusztaszer és Baks között, az utóbbi irányában egy autó reggel 8 előtt kisodródott a kanyarban és fának csapódott. Hasonló a helyzet a 47-esen, Szeged irányában a Kökénydombi Csárdánál történt meg a baj a fenti balesettel egy időben. A két baleset mellé egy elemi kár is befutott: Szegeden a Szabadsajtó utcában dőlt ki egy fa, a fél úttestet elfoglalja.

Tehát, a három eset:

  • Fának csapódott autó: Ópusztaszer és Baks között, az utóbbi irányában egy autó reggel 8 előtt kisodródott a kanyarban és fának csapódott. Torlódás nincs, a helyszínelés folyamatban.
  • Felborult autó: a 47-esen, a 201-es kilométernél, Szeged irányában, a csárdánál történt baleset. A helyszínelést elkezdték, az egyik sáv járhatatlan. Egy Renault személyautó megcsúszott és árokba csapódott, felborult. Egy fiatal hölgy utazott benne, a mentők már kint vannak, valószínűleg megsérült. A szegedi tűzoltók az autó áramtalanításán dolgoznak épp.
  • Kidőlt fa: Szegeden, a Szabadsajtó utca 32. szám előtt kidőlt egy fa, a fél úttestet eltakarja, kerüld el a helyszínt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb