- Hirdetés -
- Hirdetés -
Mindenmás

Öt hónapig élt apartmanokban egy Békés megyei fickó, senkinek sem fizetett

- Hirdetés -

Letartóztattak egy többszörösen büntetett előéletű, hajléktalan férfit, aki az elmúlt öt hónapban országszerte több vendégházból is fizetés nélkül távozott, és nem egyszer a szobákban elhelyezett tárgyakat is ellopta – tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

A közleményből egészen csinos kis sztori kerekedik ki:

  • A 28 éves férfi tavaly szeptember végén szabadult az egyik büntetés-végrehajtási intézetből, munkával, állandó jövedelemmel nem rendelkezett, a lakhatása sem volt megoldott.
  • A szabadulását követő másnaptól egészen idén január elejéig különféle vendégházakban foglalt szobát, jellemzően egy-két éjszakára.
  • Természetesen egyikért sem fizetett egy fillért sem.
  • Sőt, az esetek többségében még szuvenírt is vitt magával: televíziót, hosszabbítót, ágyneműt, törülközőt – ezeket eladta, gyakorlatilag a tárgyak értékesítéséből tartotta fenn magát.
  • A Békés megyei delikvens így az elmúlt 5 hónapban többek között Dömsödön, Szentendrén, Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Füzesgyarmaton, Nagykanizsán, Kamuton, Gyomaendrődön, Békéscsabán és Gyulán is “üdült.”
        
    A 28 éves elkövető a földrajzi közelség dacára elkerülte a Napfény Városát, amely előtt értetlenül állunk: Szeged százszorta több élményt rejt, mint Kamut vagy Gyomaendrőd, viszont tekintve, hogy a delikvens nem fizetett, sőt, még lopott is, ezen inkább nem bánkódunk (sőt). A Békéscsabai Járásbíróság a terhelt letartóztatását egy hónapra elrendelte – áll a Békés Megyei Főügyészség közleményében. A férfi a csalásokkal és a lopásokkal 12 sértettnek összesen több mint 650 ezer forint kárt okozott.

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb