Szegedi Arcok

Machete kills: 50 centis késsel hadonászott a családgondozóban egy Szeged környéki apuka

Fél méteres késsel hadonászott egy Szeged környéki férfi a családgondozóban, miután közölték vele: amennyiben a gondozási tervben foglaltakat nem tartja be, úgy felmerülhet a gyermek családból történő kiemelése is. Röviden: sok volt az iskolából való hiányzás és sok volt a machete hossza is.

KÖZÖLTÉK VELE, HOGY ELVEHETIK A GYEREKÉT, ELŐKERÜLT AZ 50 CENTIS MACHETE

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleménye szerint a férfi kiskorú gyermekének ötven órát meghaladó iskolai hiányzása gyűlt össze, a hatóságok pedig védelembe vételi eljárást indítottak. A Csongrád-Csanád megyei Danny Trejo-t tavaly év végén idézték be az egyik Szeged környéki város családsegítő központjába. A konzultáció azonban váratlan fordulatot vett, amikor felmerült a gyermek családból történő kiemelése: az apuka egy 50 centis (!!!) óriáskést kapott elő és kijelentette, ha megpróbálják elvenni a gyermekét, “levágja” a családgondozó kollégáit. 

NAGY BAJBA KERÜLHET A SZEGÉNY EMBER DANNY TREJO-JA

…sőt, az ügyészség közleménye alapján már abban van, a családgondozók a törvény szerint közfeladatot ellátó személyeknek számítanak, ami súlyosbító körülménynek számít. A jelenetből hál’ Istennek nem lett a fent említett film képsorait idéző jelenet, a férfi némi kérlelés hatására eltette a 80-as évek slasher horrorfilmjeiből ismert tárgyat. A Szentesi Járási Ügyészség a vádlottal szemben felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat. A bűnösségről a Szentesi Járásbíróság fog dönteni.

Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Ügyészség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb