Mindenmás

Hódmezővásárhelyi iskola előtt ment a drogbiznisz

Két dealert, egy 21 és 29 éves férfit vettek őrizetbe Hódmezővásárhelyen, akik a megalapozott gyanú szerint rendszeresen kábítószert értékesítettek – adta hírül a Police.hu. Az egyik elkövető az egyik vásárhelyi iskola közelében is dealerkedett, a gyerekek gyakorlatilag az iskola udvaráról nézhették végig, hogy megy a “biznisz.”

M. Sándor és T. Péter, a két elkövető. Fotó: Police.hu.

A nyomozás adatai alapján a 21 éves M. Sándor a város több pontján – többek között egy iskola előtt – árult hónapokon át amfetamin hatóanyag tartalmú kábítószert, társa, a 29 éves T. Péter marihuánában utazott. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében 2021. február 2-án délután tartottak kutatást a helybeli férfiak lakóhelyein.

Ennek során kábítószergyanús anyagot, és azok értékesítéséből származó készpénzt, valamint két személygépkocsit foglaltak le. A járőrök a férfiakat a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. Ellenük – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók kezdeményezték letartóztatásukat is. A rendőrök továbbá több fogyasztót is beazonosítottak, velük szemben az intézkedések folyamatban vannak.

Fotók és forrás: Police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb