KözéletMindenmás

Bebuszozott az idős néni Szegedre, mire hazaért, 65 migráns volt a házában (videóval)

Hatvanöt határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom külterületén szerda délelőtt a rendőrök – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. A hír után nem sokkal megjelent egy videó, melyet Toroczkai László polgármester osztott meg a Youtube-on. A település első embere arról számolt be, hogy a fent említett 65 illegális migráns egytől egyik egy tanyán lett meg, melynek a tulajdonosa – egy idős hölgy – Szegedről hazabuszozva szembesült vele: beköltöztek hozzá.

“A tanya tulajdonosa egy idős néni, aki szerdán bebuszozott Szegedre. Amikor hazaért, betört ajtó és ablakok várták, nomeg 65 életerős, migráns férfi a tanyáján, akik gyakorlatilag elfoglalták az otthonát, amíg távol volt” – magyarázta az esetet Toroczkai László. A polgármester szerint a konyha, a hálószoba és a nappali is tele volt velük. “Felfoghatatlan, hol vannak a rendőrök, hol van a magyar honvédség, úgy tűnik, a kormány jóval kevesebb katonát küldött mostanában a határhoz, mint eddig” – fejtette ki a település első embere, aki azonnali segítséget kért az illetékesektől.

TEGNAP ÍRTUK A TÉMÁBAN: FELGYÚJTOTTÁK AZ OLVASÓNK NAGYMAMÁJÁNAK HÁZÁT AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK

Alig több mint 25 km-re Szegedtől a magyar–román–szerb hármashatárnál fekszik Majdány, Rábé és Oroszlámos, három magyarok által lakott kis észak-bánsági falu, ahol az utóbbi években az egyre növekvő számú migránsok miatt szinte tapintható a feszültség és a félelem az ott élők körében, hiszen az illegális bevándorlók semmibe véve a helyieket lopnak, betörnek a házakba, és mostanában egyre gyakrabban gyújtogatnak is.

Szürreális helyzetjelentés következik Krizsán – Patyik Tímeától, aki már Szegeden él, nagymamája és rokonai viszont Rábén, így első kézből tudja, milyen áldatlan állapotok uralkodnak nem is olyan messze tőlünk. 

A minap felgyújtották a nagymamája házát, beszámoló, fotók és videók a cikkben:

CSÜTÖRTÖKI SZÜRREÁL: A PAKISZTÁNI NAGYKÖVET FIA AZ APJA DIPLOMATA MERCEDES-ÉVEL CSEMPÉSZTE A SZÍR MIGRÁNSOKAT

Szép mondat, igaz? Három Banglades-i férfit próbált Magyarország területére csempészni egy pakisztáni férfi a horgosi határátkelőnél. Eddig ez szimpla rendőrségi hír lenne, de (!) egy kicsit más a leányzó fekvése, ha hozzá tesszük azt az nem éppen elhanyagolható tényt, hogy…

  • a lefülelt férfi nem más, mint a Bukarestben szolgáló pakisztáni nagykövet fia 
  • és a Mercedes C 250 D típusú autó nem más, mint a pakisztáni nagykövet szolgálati autója.

A hét legszürreálisabb híre csütörtök este futott be:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb