Sport

MOL – Pick Szeged vs. Paris Saint-Germain: hangolódj a mérkőzésre Bánhidi Bencével

Szombaton 20 órakor a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a francia Paris Saint-Germain Handball együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban a MOL – Pick Szeged. Hangolódj a holnap esti összecsapásra Bánhidi Bencével, a csapat beállójával!

Fotó: m4sport.hu

Bánhidi Bence a csapat honlapján közzétett interjúban elmondta, a világ legjobbjai ellen, mint amilyen a francia Paris Saint-Germain Handball együttese, mindig felemelő érzés a pályára lépni, egyedül a szurkolók fognak neki nagyon hiányozni: “Sajnálom, hogy a szurkolóink továbbra sem lehetnek ott a lelátón, velük azért jóval könnyebb lenne a dolgunk. Az, amikor a bemutatáskor befutsz, majd elkezdődik a meccs, gólt lősz, vagy éppen labdát szerzel, leírhatatlan, micsoda lökést ad neked, amikor azt hallod, hogy felrobban a lelátó. Ez azért egyre jobban hiányzik. Hogy valamelyest pótoljam a tábor hiányát, néha előkeresek régi meccseket, belepörgetek, mert jó hallani a szurkolást” – mesélte el a játékos.

Fotó: jochapress.hu/ Nebojsa Tejic / kolektiff

A válogatott kézilabdázó arról is beszámolt, hogy a VB után ki tudta megfelelően pihenni magát, mindig odafigyel a regenerálódásra, hiszen az élsportolóknál ez is nagyon fontos. “A napokban pedig találkoztam keresztfiammal, Bodó Bencével, és megcsodáltuk a kis Pankát is. Ezek az élmények is plusz lökést adnak nekem” – árulta el a Bánhidi Bence, majd a holnapi meccsre előrevetítve elárulta, csak a győzelmet tudja elképzelni. “Nem lesz könnyű megszerezni, de nekünk minden sikerre, minden pontra szükségünk van. Ezért edzettünk, dolgoztunk egész héten. A tréningeken mindenki nagyon odatette magát, felkészültünk és bizonyítottuk, hogy a világon bárkit le tudunk győzni, így a Paris Saint-Germaint is” – mondta el a beálló.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb