Sport

Fuss velünk, hogy a beteg gyerekek a kórházban is megkaphassák a fogászati kezelést!

Fogadunk, hogy online is lehet klassz futóversenyt rendezni? Érkezik a „Fogtündér” futóverseny, amely amellett, hogy akár otthon, a futópadról is teljesíthető, még karitatív célt is szolgál. A szervezők Magyarországon egyedülálló lehetőségként a kórházi ágy mellé szeretnék vinni a sürgősségi fogorvosi kezelést. A sportesemény nevezési díjaiból egy hordozható fogászati egység vásárolnak meg, mellyel súlyosan beteg, kórházban kezelt, az intézményt elhagyni nem tudó gyerekek fogainak megmentését biztosítják majd.

NEVEZNÉL? FUTNÁL? SEGÍTENÉL?

A Fodtündér futóverseny helyszíne szabadon választott, fusd le a választott távot a kedvenc futóterepeden vagy akár a futópadon, ahogy jól esik. Ugyanígy az időpont is rugalmas: fuss bármikor az érvényes nevezésed dátumától 2021.03.20. éjfélig, a Boldogság és az Egészséges Száj Világnapjáig! Kötelezően viselendő rajtszám nincs, de, ha van lehetőséged arra, hogy az elküldött rajtszámodat kinyomtasd, akkor tűzd magadra.

A dolgod egyszerű, tételekbe szedve így fest:

  • Nevezz, és ezzel segítesz!
  • Fuss a verseny ideje alatt bármikor!
  • Teljesítsd a távot egyedül vagy csapatban!
  • Rögzítsd az eredményedet!
  • Várd a megérdemelt érmedet!

APPLIKÁCIÓVAL ÉRVÉNYESÍTIK AZ EREDMÉNYEKET

Verseny kategóriák:
 21 km / 10 km / 5 km
 2 km“Futottak még” / 500 m “Totyogók”
A 21, 10 és 5 km-es távokon applikációk használatát kérjük az eredmények érvényesítéséhez.

A „Futottak még” kategóriában bárki versenyezhet sétálva, biciklivel, rollerrel, babakocsival, futópadon, lóháton, stb. A “Totyogó” kategóriában leendő futóbajnok apróságok nevezését várjuk 6 éves korig.

Nevezni az alábbi LINKRE kattintva tudsz, itt egyébként megtalálod a nevezési díjakat és egyéb feltételeket is.

Cikkünk képei a 2019-es Continental-Contitech futáson készültek, ergo csak illusztrációk, mivel a Fogtündér futás első alkalommal kerül megrendezésre. Fotók: STARLIGHT – Events in Motion.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb