Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: nézd meg a Szegedi Szabadtéri stábjának új premierjét!

Végre megnézhetjük a várva várt Ájvonne című darabot, a Szegedi Szabadtéri stábjának új előadását. Igaz, a premier csak online tekinthető meg, azért a történet sok-sok izgalmat tartogat, de hozunk egy jótékonysági koncertet a Mystery Gang frontemberével és természetesen ma sem maradsz le a legjobb filmekről.

ÍGY FÉR ÖSSZE A JÓTÉKONYSÁG ÉS A ROCKABILY

A Mystery Gang frontembere, Egri Péter 19:00-tól egy különleges jótékonysági koncertet ad, amivel a Mikes Lélekközpontot támogatja. A koncert megtekintése ingyenes, de zenehallgatás közben neked is lehetőséged lesz támogatni egy álom megvalósulását!

MA VAN AZ ÁJVONNE (ONLINE) PREMIERJE

Mit tehet egy fiatal, akire a társadalom és a család folytonos elvárásai egyre növekvő terhet raknak? Szembefordul a bénító konvenciókkal és megpróbál egy önálló, őszinte életet élni. Épp így tesz a 20:00-kor kezdődő előadásban Jhenő, a pártfőtitkár fia is megelégeli az őt irányító szigorú szabályokat, és lázadása bizonyítékaként eljegyzi Ájvonne-t.

Ájvonne története mindannyiunk számára ismerős lehet, hiszen olyan örökérvényű témákat boncolgat, mint a társadalmi konvenciók által támasztott elvárások és az ösztönök megélhetőségének kettőssége.

A HARCOSOK KLUBJA MA IS KIHAGYHATATLAN

Igazi kultfilmmel töltheted az estét, ha fent maradsz 23:20-ig, és ekkor a Moziverzumra kapcsolsz: jön David Fincher hibátlan társadalomkritikája, a Harcosok Klubja. A történetet egy jól szituált, de cinikus és kiábrándult fiatalember meséli el. Nevét nem tudjuk, néha Jacknek (Edward Norton) hívja magát. Önismereti terápiás csoportokba jár, mégsem kerül közelebb valódi énjéhez és embertársaihoz. Véletlenül összeismerkedik Tylerrel (Brad Pitt), akiben felfedezi hiányzó tulajdonságait. Tyler egy különös, titkos társaság megalapításával próbál megszállottan úrrá lenni a világ káoszán. A Harcosok Klubjának híre hamar elterjed a túl hamar meggazdagodott menedzser nemzedék tagjai között, akik egyre intenzívebb élményekre várnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb