Szegedi Arcok

Felújítanál? Nyerj hozzá 300 ezer forintot a szegedi Sz-Plast Ablakkal!

Örömmel fogadtuk a hírt, hogy a lakásfelújításokat akár 1.5 millió forinttal is támogatja az állam, most ezt az összeget te is megfejelheted további 300 ezer forinttal a szegedi SZ-PLAST Ablak nyereményjátékával. Az akció már elindult, és még te is simán csatlakozhatsz hozzá. Mutatjuk, hogyan!

A FEBRUÁR A NYEREMÉNYJÁTÉK HÓNAPJA

Február első napján egy őrületesen jó és szegedi szemmel frappáns nyereményjátékot hirdetett az SZ-PLAST Ablak Kft: háromnaponta facebook oldalukon egy újabb fotót közölnek egy-egy ikonikus szegedi helyszínről, a játékosoknak pedig meg kell tippelniük, hol készült a kép.

A feladvány nem nehéz, ráadásul egy kommenttel már részt is veszel a hónap utolsó napján tartott sorsoláson, de minél több fotót fejtesz meg helyesen, annál nagyobb eséllyel indulsz a végső nyereményért:

ami egy kereken 300 000 forint értékű, bármilyen Sz-Plast termékre beváltható vásárlási utalvány lesz!

Így ha jól sáfárkodsz a felújítással, és Fortuna is rád mosolyog, akár 1.8 millió forinttal is lefaraghatod a lakásfelújítás végösszegét. A kormányzati támogatásról itt írtunk bővebben:

SZEGEDI CÉG AJÁNDÉKA A SZEGEDIEKNEK

A játék már pörög, eddig három poszt jelent meg, ezeket gyorsan ki is gyűjtöttük itt, itt és itt, valamint további négy képre lehet számítani február 15-én, 18-án, 22-én és 25-én egyaránt 19:00 órakor.

“Mindig is büszkék voltunk szegediségünkre, arra, hogy már 25 éve piacvezetők vagyunk nyílászáró értékesítés terén, de a legnagyobb elismerés, hogy évről-évre ennyi szegedi választja termékeinket, ezzel is szebbé, hatékonyabbá és biztonságosabbá tehetjük a szegedi otthonokat. A játékban épp ezért Szeged legszebb részeit mutatjuk meg, természetesen egy gyönyörű, trendi, antracit Sz-Plast ablakon keresztül” – avatott be a részletekbe Lukács Loránd ügyvezető-tulajdonos.

Szóval ha nem szeretnél lecsúszni a 300 ezer forintos ajándékról, légy résen, és kövesd az SZ-PLAST Ablak Facebook oldalát!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb