Mindenmás

Méregdrága, spanyol hatóságok által körözött Range Rover-t csíptek el Csanádpalotánál

Román férfi, német tréler, magyar határ, angol luxusterepjáró, spanyol körözés. Bővebben: egy spanyol hatóságok által körözött Range Rover Sport – ot foglaltak le csütörtök délután 5-kor Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen. A német trélert vezető román sofőr ellen büntetőeljárás indult, mi pedig rákerestünk, mennyibe kerül egy ilyen finomság…

NEM OLCSÓ JÁRGÁNY

A hatóságok által lefoglalt autó értékét használtan 10 millió forintra becsüli a rendőrség, a márka hazai képviseleténél azonban az is fent van, mennyi az újkori ára. A rendőrségi közleményből nem derül ki a motorizáltsága és felszereltsége, ha az SVR 5.0P V8 csúcsmodellt nézzük, a maga szolíd kis 575 (!) lóerejével, 60.175.000 Ft-os árat dob a Land Rover képviselete. A listaárakat ITT tudod megcsodálni.

NÉMET TRÉLER, ROMÁN SOFŐR, SPANYOL KÖRÖZÉS

Egy román férfi jelentkezett kilépésre 2021. február 11-én néhány perccel 17 óra után egy német honosságú autószállító tréler vezetőjeként Csanádpalotánál – írja a közlemény. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a pótkocsin szállított, rendszám nélküli Land Rover Range Rover Sport típusú gépkocsi alvázszámát és típusmatricáját meghamisították, az eredeti adatok alapján a járművet a spanyol hatóságok körözik.

A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a 10 millió forint értékű személyautót lefoglalták.

MELYIKET VÁLASZTANÁD? A MOSTANI RANGE ROVER-T VAGY A MÚLTKORI I8-AT?

Ilyen fogás is ritkán van a Szeged környéki határátkelőhelyeken: múlt kedden egy 22 milliót érő, a román hatóságok által körözött BMW I8-at csíptek el Csanádpalotán. A román sofőr délelőtt 10 után próbált átkelni a határon, az ellenőrzésnél azonban kiderült, körözés alatt van a hibrid szupersportkocsi.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb