Sport

MVM Szeged Vízisport Egyesület néven folytatja működését a szegedi kajak-kenu és evezős klub

Januártól MVM Szeged Vízisport Egyesület néven folytatja hazánk egyik legeredményesebb kajak-kenu és evezős klubja. AZ MVM Csoport, amely meghatározó szereplője a magyar energiarendszernek, csak úgy, mint a jogelődök, elkötelezett a hazai sport támogatása iránt. 

Fotó: Szabó Dávid

A SZERZŐDÉS 2024-ES OLIMPIÁIG BIZTOSÍTJA A MVM SZEGED SPORTOLÓI SZÁMÁRA AZ ANYAGI BIZTONSÁGOT

Az MVM áramszolgáltató társasága két évtizede, 2001 óta folyamatosan névadó szponzorként segíti a Szegedi Vízisport Egyesületet. A közelmúltban az MVM Csoport tagjaival, az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-, az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt.- és az MVM Démász Áramhálózati Kft. -vel által aláírt újabb támogatási szerződés a 2024-es olimpiáig biztosítja az MVM Szeged sportolói számára a felkészülés anyagi biztonságát, a sportvezetők és az edzők számára pedig szakmai koncepciójuk megvalósítását.

Fotó: Szabó Dávid

LEHETŐSÉG A SPORTOLÓKNAK, HOGY A LEGTÖBBET TUDJÁK KIHOZNI MAGUKBÓL

„Elkötelezett támogatói vagyunk a hazai sportéletnek. Büszkék vagyunk arra, hogy szponzorként számos hazai sportág és sportoló sikeréhez járulhattunk hozzá. A MVM Szeged Vízisport Egyesülettel már évek óta sikeres együttműködésünk van, amelyet a jövőben is folytatni kívánunk. Ezzel szeretnénk megadni a lehetőséget a sportolóknak ahhoz, hogy a legtöbbet tudják kihozni magukból.” – mondta Alkér Zoltán, az MVM infrastruktúra vezérigazgató-helyettese.

Fotó: Szabó Dávid

A VERSENYEKEN NEM LEHET MÁS CÉL, MINT A LEGJOBBNAK LENNI

„Ismerős számunkra a sportolók maximalista hozzáállása és elhivatottsága saját sportszakáguk iránt, hiszen a versenyeken nem lehet más céljuk, mint a legjobbnak lenni. Ezt évek óta igazolják az eredményeik is.  Ez a maximalizmus egy közös kapcsolódási pont közöttünk, hiszen mi azért dolgozunk nap mint nap, hogy az energetikai értéklánc minden eleménél biztosítsuk ügyfeleink számára a minőségi és biztonságos energiaszolgáltatást.” – tette hozzá Dr. Tomaj Balázs, az MVM ügyfél vezérigazgató-helyettese.

Fotó: Szabó Dávid

NYUGODTAN TUDUNK TERVEZNI A 2024-ES PÁRIZSI JÁTÉKOKIG

„A 20 éves eredményes múltra visszatekintő együttműködésünk újabb négy évig folytatódik, ez az egyesület számára egy nagyon komoly hosszútávú biztonságot jelent. Nem csak a felnőtt válogatott versenyzőinknek és az edzőknek megnyugtató, ha stabil a háttér, hanem annak a több száz fiatalnak is, akik a Szegedi Vízitelepet tartják második otthonuknak. Egy ilyen szponzorációs háttérrel nyugodtan tudunk tervezni Párizsig, ezt pedig a mai világban óriási értéknek tartom. Minden olimpiai ciklusra volt vállalásunk a névadó szponzor felé, ez most sem változik. A 2021-ra halasztott tokiói olimpiáról és a 2024-es párizsi játékokról is szeretnénk legalább egy érmet hazahozni.” – húzta alá Petrovics Kálmán, az MVM Szeged Vízisport Egyesület klubigazgatója:

A VERSENYZŐKNEK NAGYON FONTOS A BIZTOS HÁTTÉR

„Nekünk versenyzőknek nagyon fontos a biztos háttér, ami megalapozza a nyugodt felkészülést. Jó érzés tudni, hogy az MVM csoportnak is köszönhetően a Szegedi Vízisport Egyesület mindent feltételt tud biztosítani a minőségi munkához. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezt megháláljuk a vízen.” – jegyezte meg Kárász Anna, az MVM Szeged Vízisport Egyesület négyszeres világbajnoka.

Forrás: MVM Szeged VE

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb