Sport

Ma meccsnap: a Szeged-Csanád GA a listavezető DVSC csapatával néz szembe

A listavezető DVSC csapatát fogadja vasárnap délután 17 órakor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a szegedi Szent Gellért Fórumban. Az NB II-es ligában a DVSC a tabella tetején áll, míg a szegediek a 17. helyen. A 25. forduló mérkőzését zárt kapuk mögött tartják meg.

Mind a két csapat nagy erőkkel készül a mérkőzésre. Dragan Vukmir a szegediek vezetőedzője szerint nehéz meccsre számítanak.

“Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a listavezető ellen. A DVSC erős, jó csapat, de mi hazai pályán itthon szeretnénk tartani a pontokat. Felkészültünk a Debrecenből, játékosaim készen állnak a holnapi mérkőzésre. Továbbra is azt tudom csak mondani, hogy a befektetett munkának meglesz a gyümölcse, márpedig mi nagyon sokat dolgozunk nap mint nap” – nyilatkozta Dragan Vukmir.

A DVSC IS NYERNI AKAR

A Loki frissen kinevezett vezetőedzője Huszti Szabolcs elmondta, türelmesen fognak játszani, de megalkuvást nem tűrnek.

“Az edzői stáb azt várja a játékosoktól, hogy élvezzék a futballt, domináljanak, agresszívan játszanak és sokat legyen náluk a labda. Megalkuvást nem tűrve kell futballozni, de élvezni kell a focit. Természetesen nyerni akarunk, de fontos, hogy türelmesen kell játszanunk. Az időjárás nem sokat segített a felkészülésben, de alkalmazkodtunk, alkalmazkodunk mindenhez. Abszolút elégedettek vagyunk a srácok hozzáállásával, tisztességgel beleálltak a munkába, motiváltak. Remélem, ez így is marad, és ezt át tudjuk ültetni a meccsre is. Felszabadult, és nem görcsös Lokit szeretnénk látni” – szögezte le végül Huszti Szabolcs.

HOSSZÚ IDŐ UTÁN SZILVÁSI PÉTER IS VISSZATÉRT

Szilvási Péter, a Szeged – Csanád Grosics Akadémia hosszú sérülés után tért vissza a pályára, még ősszel a III. Kerület elleni mérkőzésen szenvedett térsérülést. A belső védő a téli szünetben Belgrádban végezte a rehabilitációs munkát.

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb