Közélet

Zacher Gábor szerint őszre kaphatjuk vissza a régi életünket

Zacher Gábor igen pozitív jövőképet rajzolt fel a Life TV Ébredj velünk című reggeli műsorában. Véleménye szerint ugyanis az egyre több vakcinának köszönhetően, az oltások számának növekedésével őszre visszakaphatják az emberek a járvány előtti életüket.

A műsorban azt is megkérdezték a szakembertől, ha választhatna, melyik vakcinára voksolna: “négy oltást már engedélyeztek hivatalosan, a Pfizert, a Modernát, az AstraZenecát és a Szputnyikot, ezek közül bármelyiket nyugodt szívvel ajánlom” – válaszolta a kérdésre a toxikológus.

Zacher Gábor arról is beszámolt, hogy a kínai oltóanyagot egyelőre kicsit távolságtartással kezeli, ám ez nem azt jelenti, hogy nem használná. Azt is kifejtette, hogy azért bizonytalan az ázsiai szerrel kapcsolatosan, mert nem tudni róla mindent, hiányos az oltóanyag leírása. “Ennek ellenére azt mondom, mindenki oltassa be magát. Előttünk lebeghet Izrael példája, ahol már a lakosság több mint hatvan százalékát beoltották, ennek köszönhetően pedig nyitnak” – fogalmazott a főorvos.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb