- Hirdetés -
- Hirdetés -
Mindenmás

Hajléktalanokat vert össze két rendőr, élőben közvetítették

- Hirdetés -

Azonnali hatállyal felfüggesztették a Mohácsi Rendőrkapitányság két járőrét, miután összevertek két mohácsi hajléktalant – közölte a Blikk. A két rendőrt a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai vitték el megbilincselve a kapitányságról.

- Hirdetés -

A járőrök két mohácsi hajléktalant zaklattak és bántalmaztak, amit a szolgálati autójuk fedélzeti kamerája élő adásban közvetített a pécsi központban ülő kollégáiknak. A lap megtalálta az egyik áldozatot, aki azt mondta, a Duna partján evett éppen, amikor elé álltak, és azt sérelmezték, hogy a kése egy centiméterrel hosszabb a megengedettnél:

- Hirdetés -

Aztán elkezdték ütni a fejemet és rugdosni a lábamat, később csupa kék-zöld folt lettem. Könyörögtem nekik, hogy hagyják abba, fázom, és fáj, amit csinálnak, de heccből tovább vertek. Az egyik elektromos sokkolóval próbált megbénítani, végül csőre töltötte a pisztolyát, és rám fogta

– mesélte a férfi.

A Blikk szerint az egyik rendőr törzsőrmester két éve szolgál a rendőrségnél, míg fiatalabb társa próbaidős, nemrégiben jött ki az iskoláról. A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség egy hasonló ügyben már nyomoz, abban is mohácsi rendőrök a gyanúsítottak. A Blikk értesülései szerint mindkét járőrt felfüggesztették, szabadlábon védekezhetnek.

Hasonló sztori, múlt péntekről, csak ott két plaza biztonsági őr és egy tolvaj volt a “főszereplő”:

Forrás: Blikk, 24.hu

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb