Mindenmás

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A kerékpáros balesetben 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a sértett, a rendőrség keresi a baleset okozóját és a szemtanúkat is.

EGY FUTÓT SODORT EL EGY BICIKLIS AZ ORTUTAY UTCÁBAN

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett február 1-jén 19 óra körül Szegeden, az Ortutay utcában a járdán futott a Vértó irányába, amikor egy ismeretlen kerékpáros személy – az úttestről felkanyarodva – elütötte. A futó elesett, és megsérült. A baleset okozója egy körülbelül 180-185 centiméter magas, átlagos testalkatú, 50-60 év közötti férfi, aki megállt, a meggyőződési kötelezettségének eleget tett, majd távozott a helyszínről. A későbbi vizsgálat során kiderült, hogy a sértett 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: futnimentem.hu

A RENDŐRSÉG KÉRI A BALESET OKOZÓJÁT, ILLETVE A SZEMTANÚKAT, HOGY JELENTKEZZENEK AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEK EGYIKÉN

A rendőrség kéri a baleset okozóját, illetve azokat a szemtanúkat, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek róla, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan, hogy jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb