Mindenmás

Csongrád-Csanád megyei Niki Lauda: 90 helyett 160-nal hasított a 47-es főúton

Az önjelölt Niki Laudánk akkor bukott le, amikor a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei a rendőrkapitányságok közlekedésrendészeti munkatársaival együttműködve 2021. február 22-e és 25-e között Kistelek, Makó, Szeged és Hódmezővásárhely illetékességi területén végeztek sebességmérést – írja a police.hu.

Mint írják, a legkirívóbb szabályszegést az az autós követte el, aki a 47-es számú főúton  – Székkutasnál – a megengedett 90 km/h-s sebesség helyett 162 km/h-val haladt. A gyorshajtókkal szemben 17 esetben szabtak ki közigazgatási bírságot a rendőrök. Ezenkívül egyéb szabálytalanságok miatt egy alkalommal helyszíni bírságoltak a járőrök, négy járművezetővel szemben pedig szabálysértési feljelentést tettek.

Forrás: police.hu

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a szabályok betartásával, egymás iránt toleranciát mutatva közlekedjenek. Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy az előírásokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Volt már hasonlóra példa megyénkben:

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb