Mindenmás

Holnaptól forgalomkorlátozás lép életbe a Fő fasoron

Március 4-én 8 órától, 5-én 16 óráig forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők a csapadékvíz-elvezető rendszer felújítási munkálatai miatt Újszegeden, a Fő fasoron a Wallisch Kálmán utca torkolatánál.

A munkálatok során az útburkolat egy részét megbontják, ami miatt a Fő fasor egyirányú lesz a Wallisch Kálmán utcától a Tanács utcáig, az érintett útszakaszon csak félpályán haladhatnak a közlekedők. A másik irányba, tehát a belváros felé haladók is változásra számíthatnak a munkálatok miatt: őket a Fő fasorról a Tanács utcára terelik.

A munkálatok viszont nem érintik a közösségi közlekedést, a buszok ezen idő alatt is a Fő fasoron közlekedhetnek tovább. A forgalomkorlátozás ideje alatt viszont a mellékutcákban is változik a közlekedés rendje: a Wallisch Kálmán és a Thököly utcából csak jobbra, a Tanács utcából pedig csak balra lehet kikanyarodni a Fő fasorra.

A kerékpárosok is számíthatnak az adott útszakaszon némi fennakadásra, a munkálatok miatt ugyanis egy szakaszon a bicikliút sem használható. A közlekedőket jelzőtáblák segítik eligazodni az érintett útszakaszon, ahol a munkálatok ideje alatt 30 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben az érintett területen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb