Közélet

Ezt a számod hívd, ha módosítanád az oltás regisztrációjánál megadott adataidat

Az oltandók a 1818 -as telefonszámon és emailen is kérhetik az oltási regisztrációkor pontatlanul megadott adataik javítását – közölte a Koronavírus Sajtóközpont.

Fotó: koronavirus.gov.hu

Mint írták: ha valaki az oltásra történő regisztrációkor pontatlanul adta meg adatát, és emiatt a neki küldött értesítőben téves adatot tapasztal, akkor az ingyenesen hívható 1818 -as telefonszámon vagy az [email protected] email címen kérheti a regisztrációkor megadott adatai pontosítását, javítását.

A kormányfő tegnap arról beszélt a szokásos pénteki rádióinterjújában, hogy át kell állni az „adatalapú oltásra”, és mint mondta, előfordulhatnak hibák. Megemlítette viszont azt is, hogy volt már, hogy olyan embert hívtak már be, aki megkaptak a vakcinát, vagy olyan helyre hívtak valakit, ami nagyon távol esett a lakóhelyétől. A problémák miatt a miniszterelnök leszögezte, hogy az egész rendszert meg kellett állítani, és az Operatív törzzsel megkezdték annak vizsgálatát – írta az Index.

Tegnap a kormány bejelentette, hogy az SMS-ek kézbesítéséből adódó probléma miatt elmarad az erre a hétvégére tervezett krónikus betegek tömeges oltása. György István elmondta, az AstraZeneca oltóanyagát csak később kezdik beadni, mivel az sms-ek kézbesítési technikájával szinkronizációs probléma adódott.

Forrás: index.hu/koronavirus.gov.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb