Szegedi Arcok

Szegedi díler-házaspár, 5 kiló anyag, nagy szabású rendőrségi akció – Bonnie és Clyde, szevasztok! (videóval)

Nyolc helyszín, három terjesztő, öt fogyasztó, valamint több, mint 5 kiló kábítószer a mérlege annak a rajtaütésnek, ami 2021. március 3-án zajlott Szegeden és környékén. A hét rendőrségi sztorijára szombat reggelig kellett várni, de megérte.

Van itt minden, mint egy B kategóriás akciófilmben:

  • szegedi díler házaspár
  • öt kiló mariska és némi porcukor
  • rendőrségi akcióvideó
  • és egy bicskanyitogató részlet: valószínűleg a kiskorú gyereküknek is adtak a drogból…

Kezdjük a legizgalmasabbal, íme az elfogásról készült videó:

AZ EGYIK SZEGEDI BENZINKÚTON CSÍPTÉK EL A BIZNISZELŐKET

Az egyik szegedi benzinkút parkolójában éppen a drogüzlet lebonyolítása pillanatában csaptak le a helyi dílerekre, majd összesen nyolc lakásban tartottak kutatást. A helyszíneken talált kábítószergyanús növényi törmelék (kannabisz) összességében 4,5 kilogrammot, míg a lefoglalt kábítószergyanús fehér por 600 grammot nyomott.  

SZEGEDI BONNIE ÉS CLYDE, DÍLER VERZIÓBAN

A 40 éves N. Gézát és a szintén 40 éves feleségét, N.Sz.Szilviát, valamint 41 éves társukat, H. Péter Józsefet azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy 2020 ősze óta több alkalommal árusítottak kábítószert szegedi, deszki és tiszaszigeti fogyasztóknak. A triót bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, míg öt huszonéves fiatalt kábítószer birtoklása miatt.

A SAJÁT KISKORÚ GYEREKÜKNEK IS ADHATTAK A DROGBÓL

Mivel felmerült a gyanú, hogy a házaspár saját fiatalkorú gyermekének is adott át kábítószert, ezért őket kiskorú veszélyeztetésével is meggyanúsították. A kutatások végrehajtásának keretében, vagyonvisszaszerzés céljából 6 millió forint készpénzt, ékszereket és gépkocsit foglaltak le a nyomozók.

A terjesztőket bűnügyi őrizetbe vették, kezdeményezték letartóztatásukat, míg a fogyasztók szabadlábon védekeznek.

Forrás: Police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb