Sport

Magabiztos győzelem és igazi örömjáték: MOL-Pick Szeged vs Balatonfüred, 35-26

Remek játékkal, magabiztos győzelmet aratott a MOL-Pick Szeged Balatonfüreden a K&H férfi kézilabda ligában. Mirko Alilovic parádésan védett, Bodó szórta a gólokat, a 48. percben már tízzel léptek el a srácok, a meccs vége igazi örömjáték lett, magabiztos, 35–26 győzelemmel. Így kell ezt csinálni, na.

Balatonfüredi KSE–MOL-PICK SZEGED 26–35 (13–17)

K&H férfi kézilabda liga, 8. forduló Balatonfüred, zárt kapuk mögött.

Vezette: Medve, Südi.

Balatonfüred: Bősz – Pedro 3, Malinovic 4, Topics 6, Varga 1,  Szöllősi B. 3/1,  Bóka 5. Csere: Lovistyek (kapus), Dénes, Szűcs, Szmetán 1, Határ 2, Brandt 1, Ág. 

Vezetőedző: György László.

MOL-PICK SZEGED: Mikler – Sostaric 8/2, Kaspárek 5, Gaber 2, Rosta 3, Källman 4, Bombac 2. Csere: Alilovic, L. Krivokapics (kapusok), Bodó 9, Zsitnyikov 2, Rea. 

Megbízott edző: Marko Krivokapics.

Hétméteres: 1/1, ill. 4/2

Kiállítás: 2, ill. 6 perc

“Balatonfüreden mindig nagyon nehéz meccset játszunk, így külön öröm számunkra, hogy ezúttal stresszmentesre sikerült a mérkőzés. A fiatalok is fontos játékperceket kaphattak. Büszke vagyok a mai teljesítményünkre, ezt a srácoknak is elmondtam. A legfontosabb, hogy megvan a két pont és sérülések nélkül le tudtuk hozni a napot” – nyilatkozta a diadalt követően Marko Krivokapics, aki a Mestert helyettesítve irányította a csapatot. Juan Carlos Pastor koronavírus-fertőzés miatt továbbra is karanténban van. Mint a csapat hivatalos portálja írja, szerencsére jól van, nincs semmilyen tünete, nagyon várja, hogy visszatérhessen dolgozni. Ami még fontos információ, hogy a Fradi elleni hazai bajnoki (március 17.) halasztásra került, a zöld-fehéreknél többen is megbetegedtek, így ezt a meccset egy későbbi időpontban rendezik meg.

Forrás és fotó: Pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: magnetisch speelgoed
'Fel a tetejéhez' gomb