Közélet

Súlyosan kritikus állapotban van a koronavírusos Bács-Kiskun megyei parlamenti képviselő

Tovább romlott az állapota, lélegeztetőgépen és altatásban tartják Bányai Gábort, a Fidesz Bács-Kiskun megyei országgyűlési képviselőjét. A közismert politikus még februárban lett koronavírus-fertőzött, a pozitív teszteredmény után pár napon belül lélegeztetőgépre került állapota súlyosbodása miatt.

Pénteken a képviselő családja tette közzé azt a Facebook-bejegyzést, amely szerint a hét elején a politikus állapota tovább romlott, így továbbra is lélegeztetőgépen és altatásban tartják a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosai:

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink!

Édesapánk állapota a korábbi gyors javulást követően a hét elején negatív irányba fordult. Az állapota jelenleg súlyosan kritikus, továbbra is lélegeztetőgépen és altatásban tartják. A Kiskunhalasi Mobil Járványkórház kiváló orvosai és ápolói mindent megtesznek, hogy a súlyos állapotban lévő betegek életét megmentsék. Tudjuk, hogy Édesapánk is a legjobb kezekben van. Az elmúlt hetekben rengeteg szeretetet, aggódást és imát kaptunk Önöktől, amelyet hálásan köszönünk.

Kérünk Mindenkit, hogy ne adja fel a reményt, mert tudjuk, hogy Apa szervezete folyamatosan harcol a vírus ellen. Egyszer már gyógyulásnak indult, ezúttal is sikerülni fog! Nem lehet elégszer megköszönni, de ezúton is köszönjük a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap, mint nap tesznek a betegekért!

Hálás szívvel gondolunk rájuk!

Ne add fel Apa, várunk haza! Nagyon szeretünk

– írja a család. Az eredeti posztot IDE kattintva tudod elérni. Az alábbi fotót még február 24-én tette közzé a politikus, miután a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházba vitték:

Mielőbbi gyógyulást, gyors felépülést kívánunk!

Fotók: Bányai Gábor Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb