Mindenmás

Gondok vannak a DIGI szolgáltatásában: ma sincs internet sok helyen Szegeden

Rengeteg olvasói levelet kaptunk ma is a DIGI internetszolgáltatásával kapcsolatosan, miszerint Szeged területén több helyen is akadozik, vagy egyáltalán nem elérhető a világháló.

Olvasóink a problémát többek között a Csillag tér és a József Attila sugárút környékén tapasztalták. Sokuknak az online oktatás kellős közepén nagyon nagy érvágás a szolgáltatás kiesés, hiszen nem csak a digitális oktatás nehézségeivel kell megküzdeniük az otthonlévő iskolás korú gyermekek szüleinek, hanem azzal is, hogy a tanórákon való részvételt biztosítsák úgy, hogy a szolgáltatás már második napja megbízhatatlanul működik, illetve többnyire nem működik.

“Három gyerekkel vagyok itthon, második napja nem megy az internet. A háromból kettő általános iskolás, online oktatással. Tegnap már akadozott a Digi vonalas netszolgáltatása, de mára teljesen megadta magát, olyan mintha a 90-es évek végén lennénk. Néha 1-2 percre működik, aztán fél órára helló. Hogy fordulhat elő ilyen pont most, amikor mindenki otthon tanul? Az ügyfélszolgálat fel sem veszi a telefont” – panaszolta Tina nevű Olvasónk szerkesztőségünkhöz küldött levelében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb