Sport

Hatalmas mérföldkő: megszerezte első győzelmét a Tiszavirág Sportuszodában a Szegedi VE

Hatalmas mérföldkő a Szegedi Vízilabda Egylet életében, megszerezték ugyanis első győzelmüket a Tiszavirág Sportuszodában, ahol a DVSE ellen 10-6-ra nyertek, olvasható a szegedi klub honlapján.

A meccs ugyan nem indult jól a szegediek számára, 4-1-re vezettek a vendégek. Szerencsére a fiúk gyorsan összekapták magukat, és összeállt a védekezésük, így egyre eredményesebbek lettek a támadásban. Egy 4-0-ás sorozatot követően pedig már 5-4-re vezettek a félidőben. Innen pedig nagy lendületet kapott a szegedi csapat. Fokozatosan növelték az előnyüket, és magabiztosan vezettek a Debreceni VSE ellen.

Fotó: Szegedi Vízilabda Egylet

“Történelmi győzelmet arattunk, ez az első sikerünk az új uszodában. Nehezen vettük fel a ritmust, ám csapatunk tartását bizonyítja, hogy egy négyes állásnál sem tört meg. A folytatásban stabilizáltuk a védekezésünket és ötletes támadójátékunknak is köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk” – nyilatkozta Szabó Zoltán, a csapat edzője.

Legközelebb március 31-én izgulhatunk a vízilabdásokért, itthon, a Honvéd együttesét fogadja majd a csapat a Tiszavirág Sportuszodában.

Forrás: szve.hu

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: navigate to these guys
  2. Visszajelzés: Click Here
'Fel a tetejéhez' gomb