Kikapcs

Április 25-én újra csilingel a Musical Villamos Szegeden

Április 25-én, vasárnap délután 14:00-kor újra útnak indul a sárga nosztalgia villamos, immáron ötödik alkalommal, amelynek vendége a Szegedi Nemzeti Színház két művésze Ágoston Katalin és Károlyi Krisztián lesz. Az 50 perces online musical műsort az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen nézhetik a musicaleket kedvelők.

Fotó: Palladium Szeged

Ágoston Katalin a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében magánénektanár, ének- és kamaraművész diplomát szerzett. 2018-tól a Szegedi Nemzeti Színház tagja, ahol a szegedi közönség szeretettel fogadta. A Mágnás Miskában – Marcsaként és a Valahol Európában című darabban mint Suhanc fantasztikus alakítást nyújtott. 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatásra kerülő West Side Storyban (Rendező: Alföldi Róbert) alakítja Maria-t a csillagtető alatt.

Fotó: Palladium Szeged

Károlyi Krisztián 2016-tól játszott a Pesti Magyar Színházban, a Vígszínházban és a PS Produkció előadásaiban. Idén AC/DC-ként a We Will Rock You musicalban is láthatjuk Baján. Károlyi Krisztián 2019-től a Szegedi Nemzeti Színház tagja. Ő is szerepelt a Valahol Európában című darabban, valamint szerepet kapott A Padlás musicalben, amelyben a Rádióst alakítja. A vírushelyzet a darab közönség előtti bemutatását nem tette lehetővé, de a körülmények rendeződése után a darab közönség előtt is bemutatásra kerül.

És íme az V. Musical Villamos útvonala, avagy ahol a dalok felcsendülnek Szegeden. A villamos ugyan utasokat nem szállít, de a buszmegállókban meghallgathatod a színészek énekeit:

Indulás:

14:00 Szeged Plaza – az első dal élőben
14:04 Szeged Plaza indulás
14:15 Széchenyi tér + egy meglepetés dal
14:28 Szeged pályaudvar + egy meglepetés dal

Visszaút:

14:38 Szeged pályaudvar
14:45 Széchenyi tér
14:57 Európa Liget + egy meglepetés dal

Ha online hallgatnád az előadóművészek dalait, az ingyenes eseményhez a www.musicalvillamos.hu oldalon tudsz csatlakozni.

Forrás: Palladium Szeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb