Mindenmás

Akadozott, több helyen nem volt elérhető ma délelőtt Szegeden a Vodafone hálózata (frissítve)

Akadozott, több helyen nem volt elérhető ma délelőtt a Vodafone hálózata, számoltak be róla Olvasóink. Mint írták, sokan még most sem tudnak hívást kezdeményezni, illetve fogadni.

A Vodafone Facebook oldalán is több ehhez kapcsolódó poszt megjelent, ahol az ügyfelek Szegedről, illetve az ország több területéről a szolgáltatás teljes, vagy részleges kieséséről számoltak be. Egyik Olvasónk érdeklődésére a szolgáltató elmondta, egy váratlan központi fennakadás okozza a hibát, melynek elhárításán az illetékes munkatársak már dolgoznak.

A fellépő problémával kapcsolatban mi is megkerestük a Vodafone-t, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

13:18 FRISSÍTVE – MEGSZÓLALT A VODAFONE

A problémával kapcsolatos megkeresésünkre a Vodafone a következő választ adta a részünkre:

“A Vodafone Sajtóosztályán elmondták, hogy hétfőn délelőtt az ország keleti és déli részén az ügyfelek egy része technikai probléma miatt fennakadásokat tapasztalhatott a 2G és 3G szolgáltatások működésében. A szolgáltató szakemberei 1 óra 15 perc alatt elhárították a problémát, a Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenség miatt. Néhány ügyfél továbbra is tapasztalhat a 3G mobilinternet kapcsán fennakadásokat, nekik a szolgáltató azt javasolja, hogy a készülék repülőgép üzemmódjának be-kikapcsolásával, vagy a készülék újraindításával csatlakozzanak újra a hálózatra.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb