Mindenmás

Hogyan lesz egy autókereskedés a különlegességek tárháza?

Nagyjából ezt a kérdést tehette fel magának a Magyarországon már több mint harminc éve, Szegeden pedig tizenhét éve üzemelő, és azóta szépen piacvezetővé váló autóipari szereplő, a Pappas Auto. A magyar születésű alapítók elképzelése jóval több volt egyszerű gépjármű-kereskedésnél, és a Pappas sikerének titka éppen az, hogy a tulajdonosok és az ügyfelek álma is megvalósult.

EGY MAGYAROS SIKERTÖRTÉNET

A Pappas Auto több mint 7 évtizede van jelen az autópiacon, mára Közép-Európa egyik legnagyobb és legújítóbb szellemű járműkereskedelmi vállalata. A történet Magyarországról indul: az itt született Georg és Dimitri Pappas testvérpár 1948-ban nyitotta meg első üzletét, igaz, ezt már Salzburgban. 1951-ben megismerkedtek a Mercedes akkori elnökével, Günther Wiesenthallal, akinek köszönhetően a Pappas testvérek vették át 1960-ban a csillagos autómárka ausztriai központjának irányítását.

Az osztrák terjeszkedést követően 1990-ben nyílt meg az első magyarországi telephely Budapesten, a Kárpát utcában, Szegeden pedig 2004 óta van jelen a Pappas név.

TÖBB MINT AUTÓKERESKEDŐ

A Pappas Auto-ról jó eséllyel mindenkinek a Mercedes-Benz legendás autómodelljei jutnak eszébe, de az elegáns német négykerekűek mellett a Mercedes-Benz transzportereket és nagyteherautók forgalmazásával és szervizelésével is foglalkoznak, és olyan ismert márkákat is megtalálunk a kínálatukban, min a Jeep, a Kia, az Alfa Romeo, a Fiat, a Fiat Professional, míg tehergépjármű szervizük Iveco, DAF és OMNiplus gépeket is befogad.

A szegedi Pappas Auto viszont jóval több egyszerű autókereskedésnél: a tulajdonosok álma szerint a Vásárhelyi Pál úti telephely is a különlegességek tárházaként funkcionál, ahol az ügyfelek négykerekű álmait valósítják meg. Mit is jelent mindez?

A KÁVÉTÓL A TESZTVEZETÉSIG MINDENT MEGKAPSZ TŐLÜK

Akármennyire is rohan a mai világ, az ügyfélközpontúságot itt tényleg komolyan veszik: legyen szó egy beszélgetésről, vagy egy konkrét problémáról, a Pappas Auto kollégái biztos, hogy megtalálják az ügyfél igényének legmegfelelőbb megoldást, és közben még egy csésze kávéval is megkínálnak. Ha minden konkrét elképzelés nélkül csak gondolkozol még, akkor is szívesen fogadnak és készséggel állnak rendelkezésre, hogy együtt megtaláljátok a számodra leginkább megfelelő választást.

Tavaly novemberben például a Mercedes-Benz zászlóshajója, az új S-osztály megjelenésekor a Pappas Auto szegedi szalonjába látogatók a legendás modell elődjeivel, egy igazi történeti kiállítással, gyönyörű oldtimer modellekkel találkozhattak.

De a „különlegességek tárházaként” emlegetett márkakereskedés mindig tartogat valami meglepetést ügyfelei számára, a legegyedibb autókülönlegességek és a szívélyes fogadtatás miatt mindenkinek szívből ajánljuk a látogatást.

Bepattannál egy Jeepbe vagy csak megsimogatnál egy harmincmilliós Mercedes-AMG E Limuzint? Válaszd a tesztvezetést, vagy keresd a Pappas Auto szegedi szalonját itt:

  • cím: Szeged, Vásárhelyi Pál u. 15.
  • telefon: (62) 553-999

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb