Közélet

Nehéz volt a reggel az immunológusnak: az állára csúszott szemellenzőben, szabadon hagyott arccal nyilatkozott az ATV-ben

Ünneppé tudott varázsolni az ATV egy sima reggeli interjút azzal, hogy Nékám Kristóf allergológus-immunológus már eleve úgy kezdett válaszolgatni a műsorvezető Szöllősi Györgyi kérdéseire, hogy kilógott az orra a maszk alól. Ezzel csak egy gond volt, hogy maszk helyett a professzor alvássegítő szemellenzőt viselt, így tehát ne is csodálkozzon senki, hogy az végül a nyakán landolt.

A műsor kezdetén még a száját eltakarta…

….majd fokozatosan, ám megállíthatatlanul csúszott lefelé…..

….egészen az álláig, ahol a nyaka megállította a maszkként használt valamit, ami leginkább a repülőutakon használt alvássegítő szemellenzőre hasonlított….

A professzor kétszer is megigazította ugyan….

…de mindkétszer perceken át beszélt úgy előtte, hogy az ebben a formában teljesen felesleges tárgy az állán fityegett. De az orrát igazgatás után sem fedte egyszer sem. Az egészet különösen bizarra tette, hogy Nékám Kristóf mindeközben abszolúte értelmesen beszélt fontos dolgokról a járvánnyal kapcsolatban, de végig nem lehetett másra figyelni, mint a csupasz arccal a vírus veszélyeire figyelmeztető szakemberre a bizarr izével az állán.

Forrás: 444.hu, atv.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb