Mindenmás

Schobert Norbi megint merész kijelentést tett: “a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem egy férfi”

Schobert Norbi, az ország fitneszguruja ismert arról, hogy szereti megmondani az ideális testképről alkotott véleményét. A korábban nagy vihart kavart, a nők testsúlyáról szóló posztja után most az úgynevezett aputestről fejtette ki a véleményét az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Schobert Norbi tavaly azzal verte ki a biztosítékot, hogy azt állította, azért mennek tönkre a házasságok, mert szülés után meghízik a feleség, így aztán szerinte a férj számára már nem eléggé kívánatos.

Most, az RTL Klub műsorában hasonló merész kijelentést tett: véleménye szerint, nagyon ciki, ha egy férfi aputestet ölt: “Ha egy bizonyos kor után hízunk, akkor én úgy szoktam hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt, nem is akartam leülni a strandon, mert milyen az, ha leül a Norbi egy koktéllal, lógó csöccsel. Ez undorító. Nagyon kemény munkát fektettem bele, hogy visszamenjek 70 kilóra, amire nagyon büszke vagyok. Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek, és el is hiszik. Ilyen például, hogy egy férfi 100 kilónál kezdődik. Ez hülyeség, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál.” – fejtette ki véleményét a fitneszguru.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb