Szegedi Arcok

Az M5-ösön balesetezett az elrabolt de megkerült Szabó Bálint

Mielőtt bárki megrémülne: most senkit sem raboltak el, a szegedi képviselőnek ezúttal egy durrdefekttel gyűlt meg a baja. Mint az általa alapított mozgalom írja, délután 1 után egy kicsivel a politikus autója megpördült az M5-ösön és az úttest mellett landolt.

“A mai napon 13.00 óra után pár perccel dr. Szabó Bálint önkormányzati képviselő az M5-ös autópályán haladt Szeged felől Budapest irányába, amikor a 118-as kilométerszelvénynél az általa vezetett gépjármű jobb hátsó gumija durrdefektet kapott. Az autó megpördült, de másik gépjárműnek nem ütközött. Az önkormányzati képviselő alkoholt nem fogyasztott, ezt a helyszínre érkező rendőrök szondája megerősítette. Szabó Bálintot agyrázkódás gyanújával a kisteleki mentők megfigyelésre és kivizsgálásra a Kecskeméti Kórházba szállították. A rendőrségi helyszínelés jelenleg is tart” – írják Facebook oldalukon.

Érdekesség: a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai pont ma adták vissza a képviselő Skoda SuperB-jét, melyet februárban az Újszegedi Ligetben találtak meg.

Borítókép: Mindenki Szegedért Mozgalom, Facebook

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb