Kikapcs

Gyermekrajz-pályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány 300.000 forint összdíjazással

„Ez a Bohócdoki gyógyít” címmel gyermekrajz-pályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány, mely során 300.000 forintos összdíjazással osztanak ki jutalmakat a legjobb művek elkészítői között – írta szerkesztőségünkhöz küldött közleményében a Karitáció Alapítvány.

Fotó: Karitáció Egészségügyi Szociális
és Kulturális Alapítvány

A PÁLYAMŰVEK LÉNYEGE, HOGY RAJZOLJÁK LE A GYEREKEK A BOHÓCDOKTOROKAT, AHOGYAN, AMILYENNEK LÁTJÁK ŐKET

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor csapata „Ez a Bohócdoki gyógyít!” címmel – rendhagyó módon, immár 6. alkalommal indítja útjára alkotói rajzpályázatát – 300.000 forint összdíjazással – amely lehetőséget nyújt arra, hogy az otthon töltött napokat a gyermekek színesebbé tegyék. A pályázat célja, hogy mindenki megalkothassa saját bohócdoktorát: a rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról és arról, hogy a gyermekek fejében miként elevenednek meg a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai, bohócdoktor vizitjei a kórházakban. Az online térben való versengésben a legtöbb 3 interakciót bezsebelő like vadászt értékes nyereményekkel fogják díjazni.

Fotó: karitacio.hu

MÁJUSBAN INDUL A NAGY FACEBOOK – OS LIKE VADÁSZAT

A beküldött képek egy azonos időben kerülnek majd fel a Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok Facebook oldalra, ahol kezdetét veszi a like gyűjtő verseny. Az online térben való versengésben a legtöbb interakciót bezsebelő rajzolók pedig a verseny végén büszke tulajdonosai lehetnek a Karitáció Alapítvány Bohócdoktor külön címének és nyereményeinek.

A legtöbb lájkot begyűjtő alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek korosztályonként. A legjobb alkotásokból plakát, matrica, kiadvány készül. A közönségszavazás 2021. május 12 – e és 2021. június 2 – a éjfélig zajlik. A pályázat eredményhirdetése: 2021. június 13. (vasárnap)

A pályázatról bővebb infókat ITT találsz!

Forrás: Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb