Mindenmás

Kamion kontra személyautó karambol és hátulról letarolt kocsi az M5-ösön

Két baleset is történt mára virradóra az M5-ös autópályán, az utóbbi miatt Petőfiszállásnál, Szeged felé még mindig félpályás útlezárás van. Az éjszaka közepén egy nagy sebességgel érkező BMW tarolt le egy Fiatot, reggel hétkor pedig egy Opel Astra randevúzott egy kamionnal. Az előbbi esetben sajnos súlyos sérült is van.

JELENLEG IS FÉLPÁLYÁS AZ ÚTZÁR A 118-AS KILOMÉTERNÉL

Kamionnal ütközött egy személyautó az M5-ös autópályán, Szeged irányában, Petőfiszállás térségében a 118-as km-nél – tudtuk meg az autópályarendőrség illetékeseitől. A baleset reggel 7 után történt, Tomi nevű olvasónk azt írja, az összetört járművek csak a külső sávot foglalják el, tehát ha hazafelé tartasz, a belsőben tudsz közlekedni.

FÉKEZÉS NÉLKÜL KAPTA TELIBE A MÁSIK AUTÓST

A reggeli karambol előtt egy éjszakai, súlyosabb eset is történt. Egy személy súlyosan megsérült, amikor két autó ütközött össze az M5-ös autópályán Kecskemét határában – írja a Balesetinfo. A főváros felé haladt a Fiat, amikor a mögötte nagy sebességgel érkező BMW fékezés nélkül a hátuljába csapódott. A telibe talált autó a szalagkorlátnak ütközött, a benne ülő sofőr súlyosan megsérült, őt kórházba szállították. A helyszínelés itt még hajnalban befejeződött, Budapest felé tehát nincs lezárás.

Forrás: Útinform, Balesetinfo, rendőrség

Fotók: K. Tamás (olvasói fotó) + Balesetinfo

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb