Szegedi Arcok

A szegedi Chill – Fit Body olyan, mint a NASA, csak sokkal barátságosabb

Az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket. Így gondolta ezt a szegedi Molnár Nóra is, aki a világjárvány, a lezárások és a válság közepén gondolta úgy, hogy saját kezébe veszi sorsa alakulását, és belevág régi tervébe, azaz megnyitja saját alakformáló szalonját, a Chill – Fit Bodyt. És milyen jól tette!

VALÓRA VÁLT EGY SZEGEDI ÁLOM

Nóra hat éve foglalkozik masszázzsal és három éve már alakformálással is segíti a szegedi vendégeket. Régi álma volt, hogy saját szalont nyisson, és éppen akkor lépett a tettek mezejére, amikor a legtöbben inkább kivárásra játszottak: egy olyan üzlethelységet hozott létre, amellyel valóban profi szolgáltatást tud nyújtani.

Egy olyan alakformáló szalont képzeltem el, amelyben minden eddigi tudásomat  és tapasztalatomat kamatoztathatom a Vendégeim javára. Azt szerettem volna, hogy nálam a vendégek elfeledhessék a hétköznapok hajtását, gondjait, fáradalmait, és közben megszabaduljanak egy kis súlyfeleslegtől is” – mesélte Molnár Nóra, gyógy- és sportmasszőr, a Chill – Fit Body tulajdonosa.

OLYAN, MINT A NASA, CSAK SOKKAL BARÁTSÁGOSABB

A Csaplár Benedek utca 4/b alatti Chill – Fit Bodynál tett látogatásunk alkalmával kicsit úgy éreztük magunkat, mintha egy sci-fi filmforgatás díszletei közé csöppentünk volna. Férfi szemmel felfoghatatlan gépek, hi-tech eszközök sorakoznak a szalonban, amelyeknek természetesen mindegyiknek megvan a maga funkciója.

“Munkám során több éve számos gépet alkalmazok, melyek mindegyike orvostechnikai eszköz. A testkezeléseket és a fogyasztókezeléseket megelőzően részletes állapotfelmérést végzek, így az adott problémának megfelelően, személyre szabottan választjuk ki együtt az alkalmazott kezeléseket.” – részletezte Molnár Dóra.

Az infratrainer gép mellett az alakformálás egyik csúcsával, vákuumgörgős masszázzsal és nyirokmasszázzsal is találkoztunk a Chill – Fit Bodynál, de Nóra vállal arc- és talpreflexológiát, gerincterápiát, lávaköves és herbál masszázst is.

“Az alakformálás mellett a gerinc és nyaki problémákon is tudok segíteni. Amennyiben a kezelések nem hozzák meg a kívánt eredményt, a fogyás nem indul be, akkor természetesen szakemberhez irányítom a vendéget, hiszen a sikertelenség mögött akár egészségügyi probléma is állhat. A legfontosabb az, hogy segíthessek a vendégnek, ő pedig elégedetten távozzon a Chill – Fit Bodytól” – zárta gondolatait Nóra.

Kipróbálnád az alakformálást? Keresd a Chill – Fit Bodyt!

cím: Szeged, Csaplár Benedek utca 4/b
telefon:  30/503-3504

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb