Közélet

Megnyílt az online időpontfoglaló – mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni

A mai nappal megnyílt az online oltási időpontfoglaló. Mostantól már minden még nem beoltott és érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten időpontot foglalni az oltására, írta a kormányzati koronavírus tájékoztató oldal.

JELENLEG JÖVŐ HÉT ELEJÉRE LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI, A SINOPHARM VAKCINÁVAL TÖRTÉNŐ OLTÁSRA

Az időpontfoglalót a kórházi oltópontokon történő oltásokra lehet használni. Az időpontfoglalóban jelenleg április 26. hétfő, 27. kedd, 28. szerda napokra lehet oltási időpontokat foglalni a Sinopharm vakcinával történő oltásokra. A regisztrált bármely, a számára megfelelő kórházi oltópontra tud időpontot foglalni. Az időpontfoglaló portált itt tudod elérni. A rendszert csak az oltásra regisztráltak  tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja már érvényesítve van, tehát a regisztrációkor megadott adataikat már ellenőrizték. Itt ellenőrizheted, hogy a regisztrációd milyen státuszban van.

A FOGLALÁS KÉSŐBB NEM MÓDOSÍTHATÓ

Az időpontfoglaló kezelése nagyon könnyű, a TAJ-szám és születési dátum megadásával tudnak belépni a regisztráltak. Majd kiválaszthatják, hogy melyik napon, hány órakor és melyik településen és ott melyik kórházi oltóponton szeretnék megkapni az oltást. Fontos tudni, hogy mindenki csak egy foglalást tud végezni és a véglegesített foglalása már nem módosítható. A foglalásnál érdemes arra is gondolni, hogy az egy hónap múlva esedékes második oltást is ugyanazon a kórházi oltóponton fogja megkapni, ahol az elsőt. A regisztrált az időpontfoglalásról visszaigazoló emailt, sőt az oltás előtti nap emlékeztető emailt is kap. A foglalás visszaigazolása ki is nyomtatható.

Forrás: koronavirus.gov.hu


- Hirdetés -

- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb