Mindenmás

Segíts elpasszolni egy szegedi lakást, és tedd zsebre a kétszázezres jutalmat!

Adott egy szépen felújított, csili-vili lakás Alsóvároson, a Mátyás tér mellett és egy jó fej (nomeg közismert szegedi) tulaj, aki nem csak szeretne valakit egy igazi kis álomotthonhoz juttatni, hanem ehhez a szegediek segítségét is kéri, természetesen nem ingyen. Ha neked is akad egy új ingatlan kereső vagy befektetni vágyó ismerősöd, akkor szólj neki, és ha megszületik az üzlet, garantáltan tiéd lesz a felajánlott 200 ezer forintos jutalom!

WIN-WIN SZITUÁCIÓ A LÁTHATÁRON

A szentesi Koszta József Múzeum igazgatója, a Szegedi Szabadtéri Játékok színésze, Farkas László Róbert kereste meg szerkesztőségünket azzal az ötlettel, hogy a szegediek segítségét kéri a Mátyás tér közvetlen közelében fekvő lakás új tulajdonosának megtalálásában. A fullos, zöld övezeti ingatlant most újította fel, és ha épp te vagy az a személy, aki összeköti a vevővel, akkor 200 ezer forintos jutalom üti a markodat.

Ez egy tipikus win-win szituáció, mert neki is megéri, az új vevő sem fog csalódni, és még te is jól járhatsz pár telefonhívással.

MIT IS TUD A LAKÁS?

A földszinti, tehermentes, 1/1-es tulajdonú lakás épp most esett át egy felújításon, így már azonnal is költözhető. Szeged Alsóváros legfelkapottabb részén helyezkedik el, a 82 négyzetméteres alapterület három szobát takar, és egy további helység kialakítására is van lehetőség. Az épületgépészet is rendben van, gáz cirkófűtéssel rendelkezik, a mosogatógép és a klíma is a felszerelések közé tartozik, a lakás kitűnő hőmegtartó képességének köszönhetően a fűtés átlagos költsége nem haladja meg a 12 ezer forintot.

A lakáshoz garázs is vásárolható vagy bérelhető, amely nem képezi a 44.990.000 Ft-os vételár részét. Ha ismersz olyan családot, ahol már kirepültek a gyerekek a házból, emiatt kisebb ingatlant akarnak venni, vagy van olyan befektető a látókörödben, aki nagyon jó ingatlant keres, akkor jelentkezz!

HOGYAN LEHETSZ TE A JUTALOM TULAJDONOSA?

Ne ijedj meg, ízig-vérig ingatlanossá nem kell válnod, sőt a lakást sem kell megmutatnod, elég, ha három lépést végigkísérsz:

1. Szerezz egy vevőt!
2. Jelentkezz Lacinál a +3670 508 4614 telefonszámon, hogy mikor jöttök az ismerősöddel megnézni a lakást!
3. A szerződés aláírásakor pedig fogadd el a jutalmad!

Egyszerű, igaz? Üsd fel a névjegyzéked, és legyél Te Szeged legjobb ad-hoc ingatlanosa!

Operatőr: Magyar Andor

Fotós: Nyitrai Szilárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb