Mindenmás

Bátor és elhivatott vagy? Segíteni szeretnél bajba jutott embertársaidon? Ha igen, akkor várnak a tűzoltók csapatába!

A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beosztott tűzoltói munkakörre keres új bajtársakat. Minden érdeklődő jelentkezését várják, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt. Olyan cselekvőképes, 18 életévét betöltött, büntetlen előéletű, magyar állampolgárokat keresnek, akik rendelkeznek állandó belföldi lakóhellyel és középfokú végzettséggel.

A jelentkezéshez egy önéletrajz is szükséges. Ezt követi egy fizikai, egy egészségügyi, és egy pszichológiai alkalmassági vizsgálat. A sikeres felvételt követően az alapvető tűzoltói feladatokat 5 hónapos bentlakásos tűzoltóképző tanfolyamon sajátítják el az újoncok, a képzés alatt 150 ezer forintos támogatást kapnak. A képzés végén vehetik fel életük első hivatásos szolgálatát a kijelölt tűzoltó-laktanyában. Új munkahelyükön számíthatnak majd a tapasztaltabb bajtársak szakmai segítségére és folyamatos támogatására, ami nélkülözhetetlen a kezdeti lépések megtételéhez. Az újoncok az ünnepélyes eskü letételét követően a Hódmezővásárhely, Szentes és Makó hivatásos tűzoltó-laktanyájában kezdhetik meg szolgálatukat. 

ELŐNY A “C” KATEGÓRIÁS JOGSI MEGLÉTE

Tűzoltónak 55 éves korig lehet jelentkezni. A jelentkezésnél előnyt jelent a „C” kategóriás gépjárművezetői engedély. Az alábbi linken minden információ megtalálható. Jelentkezési lehetőség és bővebb tájékoztatás kérhető a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Humán Szolgálatán a 06-62/621-280-as telefonszámán vagy a [email protected] email címen. Az önéletrajzokat várják a fent megjelölt tűzoltó-parancsnokságokon is.

Forrás: csongrad.katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb