Kikapcs

SZIN: „szeretnénk újra mi zárni a nyarat”

„Szeretnénk újra mi zárni a nyarat”, írták szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői, reagálva azokra a Facebookon megjelent kalóz hirdetésekre, amelyek már többször beharangozták a szegediek kedvelt fesztiválját méghozzá online eseményként. Közölték, a hivatalos bejelentéssel május második feléig várnak. Arra azonban már minden készen áll, hogy a SZIN zárhassa az idei nyarat.

„Bizakodók vagyunk és úgy készülünk, hogy idén végre megszervezhetjük a SZIN-t” – mondta Kolonics Erika, a fesztivál főszervezője, hozzátéve, hogy bár a Facebookon jelentek már meg nem hivatalos információk, mintha a SZIN online esemény lenne, holott ez egy nagyon is valós fesztivál lesz, ha a járványhelyzet engedi megtartani, hiszen a mostani bizonytalanságok miatt a szervezők csak május végén hoznak erről végleges döntést.

Fotó: SZIN

A főszervező elmondta, hogy a zenekarokkal, a beszállítókkal és az alvállalkozókkal is megegyeztek már, gyakorlatilag készen állnak a startra. „A home school és a home office után a fesztiválozók már nagyon vágynak a szabadságra, ezért a „Szabadság, Szerelem, SZIN” szlogenünket tűzzük idén a zászlónkra” – mondta el Kolonics Erika.

Forrás: Szegedi Ifjúsági Napok

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb