Sport

Vastapssal ünnepelték a szurkolók a MOL – Pick Szeged Ferencváros elleni győzelmét tegnap

Magabiztos győzelmet aratott tegnap a MOL – Pick Szeged a Ferencváros ellen, így hazai pályán 31-23 – ra nyertek a szegediek. A meccsen végre szurkolók is részt vehettek, megtelt élettel a lelátó, így a Kékek sikerét régen hallott vastapssal ünnepelték a rajongók.

LÁTSZOTT MINDENKIN AZ ÖRÖM, HOGY VÉGRE IGAZI PEZSGÉS URALKODIK A CSARNOKBAN

Parádésan kezdtek a szegediek, remekül védekeztek és a kapitány, Jonas Källman pedig minden helyzetét értékesítette, így pillanatok alatt 4-0 lett az eredmény. Jött is a taps, a B-közép rákezdett a „Pick Szeged” buzdításra, ami már nagyon hiányzott a csapatnak. Látszott mindenkin, hogy mennyire jól esik , hogy végre „élet” van csarnokban. Bánhidi Bence és Bogdan Radivojevics is szépen elkapta a fonalat, és Dean Bombac is remek gólokat süllyesztett el. Sikerült nyolccal is vezetnie a Kékeknek, azonban a félidő hajráját elrontották, több labdát is eladtak, így a Fradi feljött 15-10-re.

Fotó: Mol-Pick Szeged

PARÁDÉS JÁTÉK, VASTAPSSAL A VÉGÉN

Majd a szegediek ismét elővették a hét a hat elleni játékot, így igazán a zöld-fehéreknek a második harminc percben sem volt esélyük közelebb kerülni. Bombac remek gólokat szerzett, zengett is a „Deki” kiáltás, az irányító nem győzött integetni a szurkolóknak. A vendégek dicséretesen küzdöttek, nem adták fel egy pillanatra sem. Volt esély arra, hogy tíz pont különbség legyen a két csapat között, de ez végül nem jött össze. Az viszont igen, hogy Szilágyi Benjámin és Tóth József is gólt szerezzen. Előbbi Borut Mackovsektől, utóbbi Joan Canellastól kapott parádés labdát, amit értékesítettek. A vége 31-23-as győzelem lett. Ez volt a szegediek 33. sikere a zöld-fehérek ellen az NB I-ben. A végén a csapat lelkes szurkolói vastapssal jutalmazták a játékot, ami mindenki lelkének nagyon jól esett.

Forrás: pickhandball.hu

“Fantasztikus érzés volt, hogy ismét itt lehettek velünk a szurkolóink, nagyon hiányoztak már az egész csapatnak. Az első félidő második része nem tetszett. Sokat kell rotálnunk, mert rengeteg a játékperce például Bánhidinek” – nyilatkozta a mérkőzés után Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője.

“Nagyon jó érzés volt, hogy ismét ott voltak mögöttünk a szurkolók, köszönjük, hogy kijöttek a meccsre. Jó volt ismét közönség előtt játszani. Gratulálok Győri Kristófnak, ügyesen védett. Ha így folytatja, hasznos tagja lesz csapatának. A válogatott hét után egy értékelhető edzésünk volt, dolgozunk tovább” – mondta el a benyomásait a meccsről Mikler Roland, a MOL-PICK Szeged játékosa.

A folytatás pénteken következik, amikor is 18 órakor a Komlót fogadják a Kékek.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb