Sport

Ma 17 órakor a Győr ellen játszik a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Utolsó idegenbeli mérkőzésére készül a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a szezonban, a fiúk a közvetlen rivális ETO FC Győr vendégei lesznek vasárnap. Dragan Vukmir vezetőedző nehéz mérkőzésre számít, ugyanakkor győzelmet remél a ma 17 órakor kezdődő meccsen.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia a legutóbbi hat mérkőzésén nem talált legyőzőre, ráadásul zsinórban harmadik győzelmét aratta múlt héten a Nyíregyháza ellen. Ezzel szemben a Rába-partiak gödörben vannak; a legutóbbi öt mérkőzésükön mindössze két pontot szerzetek, az előző fordulóban pedig 2-1-re kikaptak a városi rivális Gyirmóttól. A kék-feketék a tizenegyedik, míg a győriek tizenkettedik pozícióból várják az összecsapást. Az őszi mérkőzésen 4-0-ra nyert az ETO a Szent Gellért Fórumban, így a visszavágás lehetősége plusz motivációt jelenthet a Vukmir-legénységnek.

“A csapat jól dolgozik, minden játékosom dicséretet érdemel” – kezdte Dragan Vukmir. “Folytatni szeretnénk a jó sorozatunkat, igaz, nem lesz könnyű, hiszen a Győr egy nagyon jó csapat. Mellettük szól, hogy hazai pályán játszanak, emiatt biztosan motiváltak lesznek, de mi is elszántak vagyunk, hiszen szeretnénk szépen zárni a bajnokságot” – fogalmazta meg céljait a tréner. A ma 17 órakor kezdődő mérkőzést online streamen keresztül követhetik a szurkolók.

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb