Sport

Sárosi Laura nyerte a portugál nyílt bajnokságot, újabb nemzetközi sikert aratott a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE klasszisa

A szegedi Goodwill Pharma Tisza Tollas SE tollaslabdázója, az ötödik kiemelt Sárosi Laura nyerte a portugál nyílt bajnokságot. A riói olimpikon április végén Peruban nyert tornát, ezúttal pedig a Caldas da Rainhában rendezett viadalon diadalmaskodott.

Sárosi a nyitókörben az exszegedi Sándorházi Vivient, a folytatásban klubtársát, a kvalifikációból a főtáblára kerülő, indonéz Silvi Wulandarit, ezt követően pedig francia és dán ellenfelet legyőzve jutott a fináléba, ahol nagy csatában, 37 perc alatt kerekedett újabb francia riválisa fölé. Sárosi a tornán szettet sem veszített, ami még tovább növeli a siker értékét. A férfiaknál a szintén a szegedi klubot erősítő Pápai Balázs a kvalifikációban búcsúzott.

“Hihetetlen érzés ismét a dobogó legfelső fokán állni! Két héten belül másodszor! Úgy érzem, hogy az olimpiai kvalifikáció vége egész jól sikerült” – írta közösségi oldalán Sárosi, akinek a tokiói indulása hamarosan hivatalossá válhat.

DUNAKESZIN IS TAROLTAK A SZEGEDIEK

A Goodwill Pharma Tisza Tollas SE sportolói korábban részt vettek a Dunakeszin rendezett országos ranglistaversenyen, ahol Könczöl Ádám kiegyensúlyozott játékának köszönhetően tornagyőzelmet ünnepelhetett, emellett három bronzérem is született: férfi egyesben Kereszti Zoltán, vegyes párosban a Silvi Wulandari, Pápai Balázs kettős, férfi párosban pedig a Könczöl, Kereszti duó lett harmadik.

Forrás: Goodwill Pharma Tisza Tollas SE Sajtó

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb