Mindenmás

Zavart viselkedése tűnt fel a rendőröknek: több kocsit is feltört egy külföldi állampolgár Szegeden

Egy nagyáruház biztonsági helyiségében bukott le egy 31 éves férfi, aki korábban több személygépkocsit tört fel Szegeden. Lopás miatt indult ellene eljárás, írta a police.hu.

EGY SZEGEDI NAGYÁRUHÁZBÓL LOPOTT, AMIKOR LEBUKOTT

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába május 11-én 5 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy külföldi állampolgár különböző termékeket próbált meg a ruházatába rejtve eltulajdonítani egy szegedi nagyáruházból. A helyszínre érkező járőrök a ruházat, csomag átvizsgálás során a fogyasztási cikkeken kívül egy menetrögzítő kamerát, illetve egy visszapillantó tükröt találtak a gyanúsítottnál, amelyeket a 31 éves férfi megpróbált kukába hajítani.

A RENDŐRÖKNEK A GYANÚSÍTOTT ZAVART VISELKEDÉSE TŰNT FEL

Az intézkedő rendőröknek feltűnt a gyanúsított zavart viselkedése, és a kidobott gépjárműelemekben korábbi bűncselekmények elkövetéséből származó tárgyakat ismertek fel. A feltételezett elkövetőt az egyenruhások előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során kiderült, hogy a tőle lefoglalt tartozékok és dohánytermékek két gépkocsifeltörésből származnak, a férfinak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: corrigerend serum
'Fel a tetejéhez' gomb